Avila Beach Hotel

Het oudste, meest historische hotel van Curacao

Wat je moet weten over Avila Beach Hotel

Het Avila Beach Hotel op Curaçao mag zich rekenen tot één van de populairste hotels op het eiland. Dat is ook niet zo gek gezien de locatie, je zit in downtown Willemstad en tegelijkertijd aan een privé strand. Daarnaast staat Avila bekend als oudste en daarmee meest historische hotel van het eiland. Menig bekend persoon heeft hier weleens een nachtje geslapen, tot aan de Koningin (Beatrix destijds) aan toe!

SLAPEN
Avila Beach Hotel is erg ruim opgezet, waarbij je het idee hebt in je eigen ‘dorp’ te zitten. De accommodaties zijn breed verspreid en je hebt dan ook keuze uit meer dan 14 type kamers of appartementen.

Zo bestaat het hotel uit drie ‘gebieden’. De eigentijdse Octagon-vleugel, de Caribbean Ocean Front Blues-vleugel en de klassieke La Belle Alliance-vleugel. De Octagon Superior is het budget kamertype, voor een uitzicht op zee ga je voor de Ocean Front Blues kamer of een wil je liever het gloednieuw Beachfront appartement? Aan jou de keuze!

Handig om te weten;
bij het boeken kan je gemakkelijk zien welk kamertype bij jou als reiziger past. Bijvoorbeeld voor een koppel wat komt voor ontspanning, maar ook de zakenreiziger, families, of zelfs mindervaliden.

FACILITEITEN
Op het terrein van Avila Beach Hotel vind je meerdere restaurants/bars waar je gezellig kunt lunchen of dineren. Centraal ligt The Pen Restaurant & Terrace. Wil je iets romantischer? Dan is Blues Restaurants, pal op het water, een aanrader. Op donderdag is hier live muziek.

Overdag is het heerlijk toeven op Avila’s privestrand. En ben je in een sportieve of relaxte bui, dan kan je gebruik maken van de gym of spa bij het hotel.

Waar je ons kan vinden