Acoya Curacao Resort Villa’s & Spa

Verscholen tussen de palmbomen, dichtbij de leukste stranden van Curacao.

Wat je moet weten over Acoya Curacao Resort Villa’s & Spa

Rustig, gezinsvriendelijk en een breed scala aan voorzieningen en diensten. Zo kun je het Acoya Curaçao Resort Villa’s & Spa het beste omschrijven. Het resort ligt verscholen tussen de palmbomen, maar dicht bij de leukste stranden van Curaçao en belooft ultieme luxe te verzorgen. Zo kun jij optimaal ontspannen, zonder het comfort van thuis te hoeven missen.

PERFECTE UITVALSBASIS
Het Acoya Curaçao Resort Villa’s & Spa ligt op ongeveer vijf minuten rijden van het strand van Mambo Beach Boulevard en vijf minuten rijden van Saliña, de plek waar je veel winkels vindt maar ook de plek waar verschillende hoofdwegen samenkomen. Zo ben je, als je een huurauto hebt, binnen mum van tijd op weg naar je favoriete bezienswaardigheid.

ACCOMMODATIE
Blijf je liever op het resort? Dan heb je een ruime keuze uit een van de 182 accommodaties. Er zijn 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen, 1, 2 of 3 slaapkamer villa’s of je gaat voor een standaard of deluxe kamer. Wil je in ultieme luxe vertoeven? Dan boek je een 1, 2, of 3 slaapkamer villa met privé zwembad.

RESTAURANTS
Acoya ligt dus op de perfecte rijafstand naar de verschillende leuke restaurants op de Mambo Beach Boulevard, maar je kunt ook richting Saliña rijden om daar uit eten te gaan. Maar heb je na een lange dag relaxen geen zin om nog de deur uit te gaan? Dan kun je terecht bij een van de maar liefst drie restaurants die op het resort zijn gevestigd.

ONDERWATERWERELD
Uniek aan het Acoya Curaçao Resort Villas & Spa is dat er een eigen duikcentrum op het resort gevestigd is. Het Epsilon Diving & Multi Sport center helpt je bij het volgen van volledige cursussen. Zo kan je er de Open Water Diver, Advanced Open Water Diver, Rescue & Speciality Diving halen. En ze bieden dagtochten aan naar de beste duikbestemmingen op Curaçao.

ONTSPANNEN
Echt ontspannen en even geen zin in strand of zwembad? Boek dan een behandeling bij de spa op het resort. Van deep tissue massages tot een gezichtsbehandeling: je kunt bij de spa van Acoya voor al je beauty-issues terecht.

Waar je ons kan vinden