8 the Experience

Ultiem ontspannen is één ding wat je heel goed kan doen bij de Spa & Salon

Wat je moet weten over 8 the Experience

Er zijn van die parels op Curaçao die je écht op je lijstje moet zetten. En 8 the Experience is er daar zeker een van!

Deze Spa en Salon is gesitueerd boven bij Karakter, en is een ware oase van rust en ontspanning. Reserveer van tevoren of loop binnen om je behandeling te boeken. Wat meteen opvalt bij binnenkomst; je wordt niet alleen warm onthaald door medewerkers van 8 the Experience, je waant je in een gemoedelijke huiskamer. Er is qua inrichting over elk detail nagedacht en met name de natuurlijke elementen die zijn gebruikt, maken het geheel compleet.

Over ‘Experiences’ gesproken; de Spa en Salon hebben verschillende behandelingen waar je uit kunt kiezen. Er zit dus altijd iets bij voor jou en je reisgenoot.

SPA
Boek je een behandeling in de Spa, dan ben je verzekerd van een bijzondere ervaring. Alle behandelingen – van massages tot facials en van hammams tot packings – vinden plaats in kamers die een verbluffend uitzicht hebben op de Caribische Zee. Het is bijna zonde dat je je ogen tijdens een behandeling gesloten hebt ;-).

Leuk extraatje; boek je een behandeling in de Spa, dan kan je automatisch een dagdeel gebruik maken van alle faciliteiten. Binnen in de Spa vind je een (kleine) sauna, aromatische stoomruimte en een ijsruimte. Buiten – ook weer met fenomenaal uitzicht – vind je loungebedden, een zwembad en 2 jacuzzi’s.

SALON
Ook voor je manicure, pedicure, kapsel of ontharing en shaping ben je bij 8 the Experience aan het juiste adres. We raden je wel aan van tevoren te boeken, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Dagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Openingstijden

10am – 5pm
10am – 7pm
10am – 7pm
10am – 7pm
9am – 6pm
9am – 6pm
10am – 5pm

8 the Experience

Waar je ons kan vinden