Over Dolfijn

Dolfijn is onlosmakelijk verbonden met Curacao en Bonaire. Inmiddels al 20 jaar.

In 2002 begon wijlen Rinus Dekker Radio Dolfijn, met een handjevol werknemers op Berg Altena in een kleine studio. Die locatie werd snel ingeruild voor het oude Mambo Beach, waar je de studio pal op het strand kon vinden. Het was het startsein van een studio wat als huiskamer fungeerde voor vele artiesten, gasten en iedereen die binnen wilde komen.

In 2012 werd het oude Mambo verruild voor het nu bekende Mambo Beach Boulevard. Dolfijn verhuisde een paar meter naar rechts, nog steeds met de ‘voetjes’ in het zand.

Inmiddels zijn we volwassen. Niet alleen heeft radio een grote shift gemaakt in de laatste 20 jaar, Dolfijn beweegt op zijn manier mee met het hedendaagse digitale landschap. Niet alleen bereiken we een groot publiek via radio. Ook met onze andere (online) kanalen weten we een groot publiek aan ons te binden.

Dolfijn is Dolfijn FM. Maar ook Dolfijn Nieuws. En Dolfijn Travel. Events. Winacties. We proberen ons Nederlandssprekende publiek zo breed mogelijk te bedienen. Elke dag staat een team van gepassioneerde collega’s klaar om jou al het moois voor te schotelen. Namens onze contentmakers – onze dj’s, spotproducer, videoman, tekstschrijvers, social media wizards en websitebouwer – bedankt voor je vertrouwen. We beloven om – dag in, dag uit – ons uiterste best te doen voor ons publiek, voor jou.