De 10 populairste Curaçaose Instagram beauties

Curaçao… tropisch paradijs… is niet alleen bekend om haar oogverblindende stranden. Maar ook om haar betoverende vrouwelijke schoonheden! De volgende Instagram pagina’s laten zien waar een klein land groot in kan zijn. Dus zie hier de tien meest gevolgde beauties op Instagram…

Monifa Jansen

Monifa Jansen werd Miss Curaçao in 2012. En was sindsdien niet bang voor spotlights. Was kort te zien in videoclips van onder andere Flo Rida, Maluma, Chris Brown en DJ Khaled. En is met 674.000 volgers een van de populairste Insta-dames van Curaçao.

Tiona Fernan

Tiona Fernan deed nog nooit mee aan een grote miss-verkiezing of internationale modellenklus. Maar ze heeft op eigen houtje toch ruim 899 duizend (!) volgers weten te strikken. En dat vinden wij heel knap.

Dionne HRB

Dionne HRB is echt een kei in make up tutorials. En mede daardoor een aangename verschijning. Goed voor maar liefst 392 duizend volgers.

Yolanda Smallegange

Yolanda Smallegange werd ooit tweede bij de Miss Curacao verkiezing en in 2013 uitgeroepen tot Miss Intercontinental Curaçao. Goed voor ruim 87 duizend volgers op Instagram. En wij begrijpen waarom.

Michelle Gonçalves Segredo

Michelle Gonçalves Segredo is regelmatig te zien in de kiekjes van bovengenoemde Yolanda. Doet het ook zelf zeker niet onverdienstelijk, met 88k volgers.

Taïxa Fernan

Taïxa Fernan, de zus van eerder genoemde Tiona… the force runs strong in this family. Net als haar zusje is ze razend populair op Instagram. Maar liefst 57k volgers.

Chanelle de Lau

Chanelle de Lau werd in 2016 bekroond tot Miss Curaçao. Ze heeft haar studie aan de universiteit in Nederland even kort ‘on hold’ gezet en werd in 2017 tweede bij de grote Miss International verkiezing in Japan. Goed voor 71,7k volgers.

Thishura Kook

Thishura Kook heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Is regelmatig te zien op de pagina van Tiona, de nummer 2 in deze lijst. Maakt zelf ook mooie kiekjes, alles bij elkaar goed voor meer dan 53k volgers.

Suëna Meijer

Suena Meijer is zichzelf in Rotterdam aan het verdiepen in de wereld der tatoeages. Intussen verdiepen ruim 31.000 volgers zich in haar Instagram pagina.

Jeanique Hoek

Jeanique Hoek studeert aan de Medical University op Curaçao en laat daarnaast het leukste van zichzelf en haar omgeving zien op Instagram. Aan ruim 29.000 volgers.

Nashaira Balentien

Ten slotte nog een eervolle vermelding voor Nashaira Balentien. Valt net buiten de top 10 Curaçaose Instagram beauties, maar was Miss Curaçao in 2017 en doet in 2019 mee met de Miss Top Model of the World competition in Colombia. Met 26k volgers wilden we je haar niet onthouden.