Bi Ba Badkamer

Het spel

Speel iedere werkdag mee met Bi Ba Badkamer tijdens de Mega Middagshow met Angelo! Elke luisteraar kan zich opgeven om mee te spelen met als uiteindelijk doel; een badkamer (of tegoed) winnen van Sanisale Curacao.

Het gaat om een kennisquiz waarbij een deelnemer zich kan selecteren. We spelen 10 werkdagen lang, waarbij er elke dag op een vast moment gebeld wordt met de deelnemer en er een kennisvraag wordt gesteld. Om er variëteit in te brengen, heeft de deelnemer elke dag keuze uit 3 van de verschillende categorieën;

* Muziek
* Geschiedenis
* Algemeen
* Sanitair
* Sport
* Actualiteit
* Eten & Drinken
* Geografie
* Curacao

Elke werkdag wordt er een nieuwe prijs/waarde aangekondigd. Deze is vooraf niet bekend bij de speler/luisteraar. Dit zal in overleg zijn met Sanisale Curacao en Dolfijn FM.

Het antwoord wat de deelnemer geeft, moet zingend gedaan worden op Dolfijn FM. Is je antwoord goed, dan kan je ervoor kiezen om de prijs op dat moment te accepteren, dan stopt het spel. Kiest de kandidaat ervoor om door te spelen, dan wordt hij/zij de volgende dag opnieuw gebeld en krijgt een nieuwe vraag voorgeschoteld. Dit kan maximaal 10 werkdagen, bij de 10e vraag staat er een badkamer op het spel.

Is het antwoord fout? Dan ben je alles kwijt en stopt het spel. Er wordt de volgende werkdag een nieuwe kandidaat gekozen.

De prijs

De kandidaat kan, bij 10 goede antwoorden en dus 10 werkdagen lang de volgende ronde door te komen, een badkamer winnen van Sanisale Curacao*.

Elke ronde kan de kandidaat ervoor kiezen om te stoppen – mits hij of zij het juiste antwoord heeft gegeven – en de waarde van die dag te accepteren. Dit zal per ronde verschillen.

* de badkamer heeft een waarde van FL 3500 en kan in overleg met Sanisale Curacao worden samengesteld.

Voorwaarden ‘Bi Ba Badkamer’

  1. Iedereen van 18 jaar of ouder kan meespelen met Bi Ba Badkamer;
  2. De speler heeft tenminste 2 maanden geen prijs gewonnen bij Dolfijn FM/ Dit geldt voor zowel spellen gespeeld via de radio of via de social media kanalen;
  3. Uitgesloten van deelname voor Bi Ba Badkamer: werknemers, eerste -& tweedegraads familie van werknemers en directe vrienden van werknemers van zowel Dolfijn FM als Sanisale Curacao;
  4. Dolfijn FM beslist te allen tijde over het spelverloop. Er kan niet worden gecorrespondeerd over de uitslag.