Flexwerkplekken op Curaçao

Remote werken op de fijnste plekken

Digital nomads zijn al jaren in opkomst en met Covid-19 nog vers in ons geheugen zijn flexwerkplekken niet meer weg te denken. Ook op Curaçao zijn er genoeg plekken waar je overdag je laptop open kunt klappen om je werkuren te maken. En als je het ons vraagt start je je (flex)werkdag extra vroeg, zodat je in de middag nog wat zonuren kan pakken op een van de mooie stranden.

Dolfijn Travel heeft voor jou een selectie gemaakt van fijne werkplekken op het eiland. Van full-service kantoren waar je een werkplek kunt huren, tot een fijn koffiehuis waar je je net in de stad waant, maar dan lekker in de tropen.

Workspot Curaçao – Scharloo

Ben je op zoek naar een flexplek voor korte of lange termijn? Boek een van de opties bij Workspot Curaçao. Je vindt ze in Scharloo, net om de hoek bij Beyglz.

Je hebt keuze uit verschillende opties, zoals een long term kantoorruimte (ideaal als je bijvoorbeeld komt overwinteren op het eiland). Of ga voor een flexplek die je voor FL 50 per dag kunt huren.

Extra handig; Workspot Curaçao biedt ook een virtueel kantoor aan, waar je bijvoorbeeld je zakelijke post of bezoekadres kunt aangeven. En heb je een fysieke afspraak op Curaçao met gasten? Huur de vergaderruimte waar je met 6 man kunt zitten.

Van Gogh – Pietermaai District

In elke stad in Nederland heb je er wel een op de hoek zitten; zo’n lekker koffiehuis waar je tegelijkertijd je laptop kunt openslaan. En op Curaçao heb je Van Gogh. Deze bijzondere plek biedt niet alleen een drive-thru (yup, het bestaat!) om je koffie te bestellen, ook binnen in het restaurant of op de patio zijn er mogelijkheden om de lekkerste koffie, ontbijt en lunch te bestellen. En moet je even je mails bijwerken, dan is het een heerlijke uitvalsbasis. Het noodzakelijke met het aangename combineren 😉.

Green apple Curaçao – Saliña

Centraal gelegen op de Dr. Maalweg vind je Green Apple Curaçao. Niet alleen zijn hier meerdere bedrijven gevestigd voor langere termijn, ze bieden ook flexplekken aan. Ideaal als je in een zakelijke omgeving wil werken, maar niet vast wil zitten aan een vaste huur plek. Er zijn verschillende loungeplekken, een bar en meeting rooms op jouw werkplek optimaal te benutten.

CoWorld – Otrobanda

Ook in Otrobanda blijven ze niet achter met flexwerkplekken. Zit je in deze hoek en wil je niet te ver reizen, dan ga je zitten bij CoWorld in het Triangle gebouw. Zo kan je vanaf 8 uur per maand een flexplek huren óf voor langere tijd een bureau confisceren. En ben je klaar met werken, dan is Kura Hulanda Village om de hoek om lekker uit te waaien en een drankje te pakken.

Starbucks – Otrobanda

Als er één plek bekendstaat om koffie en werken op locatie te combineren, dan is het wel Starbucks. Deze bekende Amerikaanse keten vind je in Renaissance Mall & Riffort  en heeft voldoende loungeplekken en tafels beschikbaar (mét stroompunten zodat je makkelijk je laptop aan de lader kunt leggen) om hier uren te slijten. En dat doe je natuurlijk met een heerlijke frappuccino of andere koffie.